det blev en bok!

Godafton gott folk! hoppas allt är bra med er och så! daria är för nuvarande i angered och snart varit det i en månad! så denna gången är det hennes pojkvän som skriver för er som inte vet heter jag oliver, en halv dankad fotbolls idiot från angered :D! som jag sa har daria varit här länge och det har varit en underbar tid! vi har för det mesta degat ute med våra kära vänner här i rannebergen eller varit hemma hos mig och kollat på film och myst! de blev en bok där! igår va vi på scandinavium och kolla hockey med gott folk och senare på kvällen stack vi över till grannen som hade födelsedags fest och hälsade på grabbarna som va halvt förstörda! sen idag va vi på lisseberg med älsklingens kära familj och andrea,samantha och hennes pojkvän john! KÖÖÖÖNG! ne så nu sitter jag hemma i mörkret och lyssnar på nause - made of (original mix)! de de! ne nu ska inte jag ta eran lästid mer utan ni får dega på facebook eller något annat ha de så gött göbbar och damer hälsningar från angereds trakten!
Oliver&daria<3
grabbarna!
grabbarna i centrum!
jag och älsklingen! <3

lycklig tjej :-D

Asså Att shopping kan göra en lycklig är otroligt !:-D va i stan med hanna nyss och kollade runt massa. Köpte ett par skor och är glad som fan , bara jag som blir det?:-P åt en bagge på paprika också;-) Nu ska jag hem och äta byta om( e helt blöt) och fixa skona, sen ska jag till älsklingen och mysa. Kolla idol och TLG Mys pys:$ hoppas ni har haft en bra dag. Puss på er D :-)

på väg till skolan :-D

Vet inte vart jag ska börja eller hur men som ni vet skulle jag bort i ca två veckor. Ja bor just nu hos min farmor vilket jag trivs med väldigt bra. Jag har goa människor runt om mig och mår bra. Men klart saknaden efter vissa finns... När jag är här har jag knappt tid för datorn och därför knappt någon bloggning . :-( De har börjat två nya i min klass, men är mest med den ena. Hanna heter hon och är skit söt! haha Så nu ska ja träffa astrid jessica och hanna nu innan vi börjar för dagen Puss D :-D:-*

RSS 2.0