friluftsdag

hello, om ja säger så här att dagen var en friluftsdag med op programmet. vi skulle gå från härlandatjärn till delsjön och stanna vid några olika stationer. jag gick med albert, samar, patrik marcus och nico. vi började klockan typ 8.40 då började vi gå, vi missade att man skulle gå över en bro som lärarna råkat måla över så vi gick fel. för att komma rätt och gå till station nummer ett fick vi gå genom skogen och upp och ner för massa berg, när vi sen äntligen hittade vägen igen va vi överlyckliga! då inser vi att vi ska typ gå upp för hur jä**a trappor som hellst helt sjukt men vi klarade det.
sedan hade vi gått helt fel igen efter den 3e stationen, vi frågade några tanter om vägen och vi gick som dom peka, men nepp lita inte på tanter följ magkänslan som skulle vart rätt.
men vi bestämmer oss för att vända tillbaka en bit och ja hittar en gammal genväg vi använde när vi bodde där. äntligen va vi framme vid maten. blev nudlar, bröd och banan och choklad och allt gjordes där.
sen va det spårvagnen hem. nu är ja helt slut ska hämta lillebror på dagis antagligen och sen åka till filip när ja kommer hem. hans lillebror pontus fyller år så ska vara där.  men bloggar mer ikväll ha det bra så länge puss på er D



pontus



Kommentarer
Postat av: Moa

svar: okej, roligt!

2010-10-13 @ 16:11:27
URL: http://moalinden.blogg.se/
Postat av: Fröken M

tack snälla ! riktigt vackra bilder :) 2 bitringar är nu inhaldlade... vi får väl se om de faller lilleman i smaken :)

2010-10-13 @ 16:23:13
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Signe Grandahl

SV: takk!! det var din også :-D

2010-10-13 @ 16:25:06
URL: http://grandahl.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0