ett ord kan ha betydelse för liv och död

kan ni förstå hur det skulle kännas att må sådär skit, så jä*la dåligt att man inte orkar mer. man  känner sig värdelös och oälskad. sånt skulle man inte ens önska sin värsta fiende eller?
ska det vara så att detta händer om och om igen och med mindre mellanrum hela tiden?
vad är det som händer egentligen, vad pågår i deras huvud när dem mår som sämst. funderar dom bara på hur, eller vad som är minst eller mest smärtsamt. vad som väcker mest uppmärksamhet som gör att någon kanske inser vad som faktiskt händer när människor mår dåligt.
kan det varar för att man inte är riktigt frisk, eller för att man har fått stå ut med så mycket skit att man bara inte orkar leva mer?
jag kom och tänka på det idag eftersom  det var en ung människa som valde att ta livet att sig, jag vet inte vem, jag vet inte varför, inte om det var meningen eller bara råkade bli så, men jag vet hur.  den som gick bort idag dog på ett hemskt sätt, eller det är min åsikt, jag tycker att det är hemskt att man ska känna att man ska behöva kasta sig framför ett tåg som kommer med full fart, varför? varför är det så, är det inte meningen att alla ska dö när dem blir gamla, att man ska leva ett bra, roligt glatt liv?
det tror jag inte denna personen gjorde. och det är fruktansvärt hemskt.
kan det vart för den hade en annan hudfärg, eller kanske en annan religion, för att den såg ut på ett annorlunda sätt eller hade sin egen stil. var det så att den som dog blev mobbad, eller hade det dåligt hemma, kanske var det en dåligt barndom som låg bakom detta? det vet vi inte och det kommer vi med stor sannolikhet inte få veta, men jag vet att jag tycker att sånt inte ska behöva hända, så varje gång du är på väg att säga något som du vet kommer att såra någon, tänk om då. tänk på något annat, välja att göra det på ett annat sätt, du behöver inte prata med personen, kanske räcker det med att bara gå där ifrån för att låta bli att säga något. tänk på det att du kanske räddar ett liv med att inte säga något för vem vet vad som händer i just den personens huvud...

Kommentarer
Postat av: TIEPAMANDAHH

fin blogg du har :'d

2010-09-21 @ 22:09:28
URL: http://tiepamandahh.blogspot.com
Postat av: Anonym

absolut :)

2010-09-21 @ 22:15:15
URL: http://ciiiiz.blogg.se/
Postat av: neli

oj förlåt.. här har du länken :D



http://www.bloggtrafik.nu...



nej, du behöver inte länka.. du lägger bara in mitt namn, det vill säga simplyneli på sponsor när du registrerar dig :) tror det funkar så, annars så behövs det inte haha.



hehe, jag tror inte riktigt det hjälper om man länkar, tyvärr.. har inte så många läsare och bloggtrafik är verkligen bättre :)

KRAM tjejen



2010-09-21 @ 22:16:31
URL: http://simplyneli.blogg.se/
Postat av: sanna

riktigt jävka bra text!<3

2010-09-21 @ 22:18:10
URL: http://ssannawendel.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

riktigt jävla bra text! <3

2010-09-21 @ 22:18:51
URL: http://ssannawendel.blogg.se/
Postat av: julia

sv: tack tack :D ja, det har jag faktiskt! :) ha det bra!

2010-09-21 @ 22:55:17
URL: http://jreuterwall.blogg.se/
Postat av: Robban :D

bra skrivit:) suger riktigt mkt att nån ska behöva dö :/

2010-09-21 @ 23:07:39
Postat av: maiaulrikke

fin blogg : D

2010-09-22 @ 12:39:17
URL: http://maiaulrikke.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0