Chilling with my homies


sur daria...

idag när ja skulle till skolan va tåget sent. lektionen började 9.10 och jag va där ca 9.35. läraren släppte oss tidigt för vi hade inget att göra för uppgiften vi gjorde tog ca 5 min max att göra. sen skulle vi ha musik kl10.20 men det visar sig att vi inte har det för hon är sjuk. så ja är modell för dem i bilden så länge tills det är mat. maten är grymt äcklig så jag äter tomat, gurka,lite sallad och potatis... god lunch... NOT!
efter lunch kl 11.50 ska vi samlas ute för att tillsammans åka på en teater, 11.45 ringer dom och säger att den är inställd så japp en sur daria är vad jag är nu! =/
TVÅ TIMMAR I SKOLAN I ONÖDAN!
...-.-
nu är jag iaf med samantha och hoppas på att min dag blir lite bättre iaf.
när jag kommer hem kan ni få lite bilder på goda bakverk från sessan´s café där jag va igår. ha det bra så länge bloggar mer ikväll. pussar D  ;)
snygg tjej !

trötter

Ja är ledsen men är sjukt trött nu. Tror jag sommar så fort jag lägger mig. Somnade nästan framför tv n idag... Så jag bestämde att det blir mobil blogg så får ni båttt imorgon. Det var riktigt skönt att springa så ska helt klart göras om. Men nu somnar jag strax godnatt sov gott puss D ;-)

springa !

halloj :) har vart med jennifer hela dagen på sessans cafe i floda, sjukt goa grejer där ! men nu ska jag ut och springa så ha det bra bloggar mer sen puss !! D

en sak till

är SUPERGLAD att läsar siffrorna stiger, keep it up ! :D pussar D

hemma :)

halloj, va uppe och pratade med pia en stund förut på alleskolan :) sen drog jag och hämtade lille filip, stack hem, tvättade lagade mat och tittade på desperate housewives :D
åhh det är så bra serie va !!! :D
sen drog ja ut en stund och träffade daniel, och gick till träningen :)
nu har ja ätit, kollat bb och badat så nu är det dags att nana !
sov gott pussar D
bara en bild från helgen, lite dåkig men men :)

på tåget ;-)

Hej på er! Idag va vi på något museum med klassen som va helt skumt. Det va medicinhistoriska museet och vi hade en guide som varnade att man kunde bli typ yr och illamående där. Ja tyckte det va lite knäppt. Men men efter en liten stund får ja världens huvudvärk och börjar må illa. Då berättar hon att det är för att huset har massa gamla grejer, luktas speciellt och lutar. Efter det hade vi rast i 50min sen matte och slutade efter det11.50 :-D kom på massa civila kontrollanter på tåget nyss, satt och funderade på att sällan är kontrollanter men så klart kommer dom bara för det:-P Nu ska ja hem och titta på tv och slappa lite tror jag. Ikväll är det träning. Men ha det så bra. Puss D

sov dags !

  • ny duschad
  • mätt
  • glad
  • trött
perfekt innan man ska lägga sig !
tyvärr har ja lite ont i huvudet igen ... men det går över:D hoppas jag :P
det va jätte skönt/mysigt att gå runt sjön förut med sam.
den är 8 km så nu känner jag mig lite dukitig iaf :D
nu ska jag alldeles strax sova för att orka morgondagen:)
ni får ett par bilder från idag. dagen look och vännerna på morgonen :)
godnatt puss D
  • skor- bianco
  • legging- ullared
  • tröja- ellos
  • jacka- vila
  • väska- gina tricot
  • glasögon- pepper
:D

POWERWALK!

japp nu ska jag och samantha ta en powerwalk runt sjön nice nice !
började 10.10 och slutade 12.20 idag så det va en härlig dag, glass på donken med astrid, sen träffade vi elfrida och sanna, sen kom samantha och oliver :)
nu ska jag bara byta om så drar vi ! bloggar mer ikväll pussar D :D

min väg till självsäkerhet

att vara självsäker och ha ett bra självförtroende är vilktigt för alla. någon som inte har det mår inte bra. för då finns det alltid något man stör sig på, inte nog med att man stör så på alla nadra stör man sig på sig själv. det är fel !
ÄLSKA DIG SJÄLV! det är jätte vikitgt.
när jag va liten var jag bortskämd, ensambarn i 9 ½ år, hade en mamma, en pappa, en farmor, hennes mamma och syster, en moster och massa andra som skämde bort mig. på något sätt fick jag alltid det ja ville ha och det jag pekade på.
hade jag egna pengar ville jag inte betala det själv ändå, utan jag ville ha det från någon annan och blev det inte så så började jag gråta tills jag fick det . det gjorde mig till en väldigt bortskämd och snål person. det är något ja står för eftersom jag vet om det själv.
jag fick också alltid kommentarer angående mitt utseende vilket alla barn får av sina nära och kära , du är så fin, våran prinsessa, du är vackrast , osv osv osv, detta växte jag upp med vardagligen och det fick mig att inse att ja jag och andra tycker att jag är fin och det är något jag ska vara STOLT över!
det har hjälp mig mycket på vägen, för hör jag någon säga " fan va ful du är" så tar jag inte åt mig för jag vet att det inte stämmer, för då känner jag ungefär " okej jag skiter i dig för jag behöver inte någon som "ser ner " på mig" jag har andra som tycker om mig för den jag är och för hur jag ser ut utan att lägga onödiga , kränkande kommentarer.
allt detta hat byggt upp mig och mitt självförtroende det det jag har nu. visst vill man kanske ändra på något ibland av någon anledning men ta hand om dig själv och gör det på ett bra sätt isf.
en kvinna sa till mig och mina vänner en gång, " ställ dig framför spegeln och säg 10 possetiva saker om dig själv", tro mig det låter löjligt men det är sant man kan "lura" sig själv till att se saker på ett annat sätt än tidigare. det gäller att vinna över sig själv.
jag mår dåligt när jmag ser folk som har dåligt självförtroende för jag tycker det är så himla viktigt att ha det. det märks så tydligt när man inte har det vilket är så synd !
så en sak jag tycker alla borde göra är att ta det tipset att ställa sig framför spegeln och säg / tänk bara possetiva tankar om dig själv! JAG UTMANAR ER !
och varför inte ta  och vara lite extra snälla mot andra som ni ser kanske inte har det självsäkerhet det behöver !
det är sååååååå viktigt men det är tyvärr allt för många som inte har tillräckligt, så gör er själva och många andra denna tjänsten.
men tänk på en viktig sak, vänd det inte negativt.. bli inte för självsäkra så ni omedvetet sänker andra. försök tänka på det för det vlir lätt fel då..
men puss på er alla underbara fina människor D ! :D

massa bilder på mig nu bara för det :)



ghjcdgfghjhjkjöä'fgh





såååååååå här har ni  !

njut av livet och älska er själva !

ovanligt pigg och glad så här dags en sån här dag ! :D

sååååå va har ni för er sötisar ??? :D
själv sitter jag och lyssnar på massa gammal go musik, kollar gamla bilder och chattar med goa människor  :) myyyyyyysssssigt <3<3
aa strax är det dags att sova, skola imorgon som sagt och har just nu lite beslutsångest... vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, inte vilken stil eller något... jäkla väder sabbar allt ... :( ... men men inga ledsna miner nu inte :D
hade en superduper kväll med samantha!
en riktigt go vän !
men men tror ja måste börja lägga mig starx så ja kommer upp imorgon hihi :)
(fast vill egentligen inte )  ... hahha
en sak ni borde veta .. min blogg har vart lite konstig, eller aa den är det nu med. jag kan tyvärr inte lägga upp videoklipp. tycker det är jättesynd för har velat lägga upp ett par och nej det är inte för att jag inte vet hur ,am gör för det är andra som har testat med .. :( ska försöka fixa det. och en annan sak är att det funkar inte att ändra i texten , asså fet stil, ibland fungerar det om jag har tur men inte ofta vilket ja tycker är synd för det är något jag tycker gör läsningen mer intressant ! men nu fick ni en del att läsa och ja ska sova . puuuss på er ! godnatt D
en del av min outfit igår fast hade inte fixat allt riktigt än där men men det bjuder jag på :D
naturlig skönhet! puss

@samantha börjessons place :)

hellu !
idag har jag haft en typ "myyyysss" dag med mig själv. badade, och kollade på 3 avsnitt och kollade på 3 avsnitt av gg (gossip girl) .sen va ja ute och va duktig med mamma och filip och började sopa bort allt grus utanför oss. efter det träffade ja samantha babe och just nu sitter vi och väntar på att våra kladd muffins som är i ungen ska bli klara. mmm börjar lukta riktigt gott här nu !!! :)
ni vet väl att det är dags att ställa o0m tiden, eller aa det va det inatt. från kl 2-->3 :)
till sommartid, passande att det blev lite halvt "snöstorm" ute :(  kul..
RIKTIG DISS!!!
men nu ska vi äta våra muffins ! pussar D
älsklingen !!! <3

med anna !

hej ! igår gjorde jag absolut ingenting satt hemma med familjen och åt vofflor :) mmen idag va det annat ! va med anna och tittade på ranneergens match :) det va skit skönt för det va jätte soligt och mysigt och de vann. sen gick vi till kära farmor en stund, sen stan . efter det hem till moi och nu  bloggar mer imorgon puss på er ! hos anna! strax ska vi till karan :) <3  D


halloj :)

idag är det fredag och jag har faktiskt inga speciella planer :)
så ja tänkte att ja kan blogga lite mer ikväll när  ja vet mer :)
va i stan förut, träffade oliver och några en stund sen kollade ja och astrid på stylist sm och grattis till team göteborg som kom tvåa !
hörs senare puss D
VOFFELDAGEN IDAG !!!! :D

godnatt !

nu ska ja sova för imon har jag matte prov :( ska kolla på bb innan! godattr sov gott pussar D
jöä'

bra dag !

som jag sa var det glass och rosor idag :)
så här kommer en liten bild från idag :D
en solig dag är
  • glass
  • glatt humör
  • bra vänner
  • solglasögon
ett måste !!!!
pussar D

glass och rosor

Yes glass och rosor är vad det blev idag i stan;-) fick 3rosor B-)sen blir det nog hem och äta och lite sånt innan träningen ikväll :-) pussar D

skolan

hellu ! tittade just på en film , minns inte vad den hette hehe men men . idag får vi sluta tidigare så ja och astrid insåg att det inte va någon ide att träna idag så tyvärr blir det ingen afrodans idag men det löser sig ! :)
nu måste ja gå för vi börjar nu igen massa pussar D




godmorgon!!

Herregud va underbart väder det är! Blir så glad nu när denna äckliga kyla sakta försvinner. Idag hann jag inte blogga hemma så liten mobilbloggning får duga;-) efter skolan idag ska jag och astrid på afrodans ska bli skit kul!:-D bloggar lite mer senare. Massa pussar D

bildbomb från tiden ja inte bloggade mycket !

litet plåster på såren ;D
fast ingen speciell ordning !
mysig dag med samantha och niklas !!! :) <3
fb grej och viktor skrev först så här har du beviset du ville ha viktor ;)
fågeln på universeum !! :)
semle dagen !!! :)
grym middag med slawek  på chinan i angered haha hon va snurrig så billigt blev det :P
jag och astrid måste ju smaka ... ;P haha
och tyvärr kan vi inte smaka på de här ... men ser gott ut :(
en outfit :)
samma outfit fast innan ja blev blöt i det underbara sverige regnet !
älskade lille jonathan !!! :)
myyyyyyyyyssss dag som vanligt med samantha baby !! :)
voffla med rosa grädde ... mmmm yummi :D
och en mjukis outfit :)
hahahhahaah  en rolig dag på universeum !! :)
och lille apis :)
så det va ng det mesta som kom med på bild, har lite som ja inte har fört över än men det kommer pussssar DDDDDDDDD  :D

mammi !! :D

jaaa nu kom mamma äntligen hem ! brun som beräknat ..  -.- fusk  men men
ja fick 3 navelsmycken av henne :)  precis vad ja önskade mig :D
imorgon ska jag träna efter skolan med astrid, vi ska på afrodans, efter det ska ja hem och fixa mig till fotbollsträningen ... får hoppas ja e så frisk att ja inte blir mer sjuk för just nu mår ja inte speciellt bra men måste röra på mig lite !

nu ska ja sova så tänkte ja att jag är tråkig och mobilbloggar imon ... förlåt  :( men ska se om ja kan fixa på ngt sätt så ja kan få in bilder !

men godnatt sov gott pussar D





hemma !!! :)

hej på er ! nu ska ja försöka vara bättre med bloggen igen.. ja vet sagt det förr men nu j****r !! hehe idag träffade ja samantha malena och patricia efter skolan så drog vi till alla tjejer på plusgymnasiet :) sen stack vi hem, då drog ja med samatha. men som vanligt kommer hon på spontansaker som att sitta kavr på bussen med elfrida och prata med henne tills nästa buss kommer ;P sen kom vi hem åt och lite sånt, sen stack hon till träningen och ja drog hem. lämna lite saker och gick till gården en timma typ, träffa filip snabbt och åkte hem igen för snart kommer mammi !!!!!! :D så ikväll bloggar jag lite senare för snart kommer mamma pussar !! :)



bloggrape

Haha a som ni vet så har jag haft några gästbloggare här på bloggning så älskade samantha och patricia har haft lite roligt och gjorde ett gulligt inlägg igår . Haha men men ;-) Imorgon kommer mamma hem från grancanaria. Så då åker ja hem och bor hos henne ett tag igen. Och då får ni massa bilder:-D nu sitter ja med klassen och väntar på att läraren ska komma så vi kan gå in och byta om. Vi ska bada:-P kan slänga in ett litet inlägg ikväll med puss <3

när man är stor...

fan idag bajsa jag på mig...
inte kul. varför kan man inte bara vara liten igen o använda blöja... =(
orkar inte detta... men som tur var hade min klasskamrat ett par extra byxor med sig så jag fick låna dem en nu har jag inte några trosor på mig :(
kliar på röva fan...

förlåt för världens sämsta uppdate

me tyvärr kan ma inte och har lite så kallad bloggtorka ! sorry för det ska försöka bättra mig lite iaf  :)

idag e det iaf fredag!! :D va ska alla göra?
ja vet ine riktigt vad ja ska göra men inte sitta hemma iaf :) ni får ha en bra fredag nu så får ni lite gamla bilderpuss !!!!! D




samantha

FINASTE TJEJEN <3

söndag

Hej på er! Just nu sitter jag i bilen på väg hem från ullared och en hel del shopping blev det!:-D Direkt när jag kommer hem ska jag byta om sen ska jag spela match. Önska oss lycka till! Men ni får ha det så bra så kanske vi hörs ikväll. Pussar D:-)

när allting känns fel

tyvärr orkar ja inte blogga nu och det är utav olika anledningar. det är mycket som händer i mitt liv just nu, både possetivt och negativt men det påverkar mig mycket och vissa saker kan ja bara inte blogga om . men jag vet att det har vart kasst. ska försöka fixa att ja bloggar lite iaf. och när jag kan ska jag lägga upp alla bilder från telefonen som är tagna till bloggen  och skriva kort om den dagen.

ni borde förstå .. puss D'



samilami <3 därib

Idag ska daria vara med samanthaaaaaaaaa

hej där !

just nu sitter ja och gör inget speciellt, ska snart ut och kolla när killarna spelar fotboll, kanske går en sväng med nelly innan bara ;)
ikväll vet ja inte vad som händer än men vi får väl ta det som det kommer lite :P

hoppas allt är bra med er och förlåt för dålig update! ha en grym fredag pussar D


nelly chillar på livet :P


dålig bloggning... jag vet

Tyvärr är det så att "min" dator här eller den jag brukar använda funkar inte riktigt just nu så jag har lite svårt att kunna lägga ut bilder för tillfället. Förlåt för detta. Det får ni sen när jag är hemma igen. Sen är det så att mitt humör är inte det bästa just nu pga många olika saker. Idag va ja på universum med skolan, någon hjärnor grej . Helt ok. Sen drog ja hem och va med min bror och oliver , va hos farmor en stund och lite olika saker. Imon får vi se vad som händer. Inget som är helt planerat än men det kommer la. Har prov imorgon så måste plugga lite nu godnatt. Massa pussar D :-*

till min fader

Hej på er! Blir dåligt med blider nu förlåt och dåligt med bloggning . Men är i alla fall på väg till passa nu. Hoppas allt är bra med er. Ska försöka göra ett till inlägg senare hade men lovar inget puss. D

ego boost <3

/ samantha

toppa dagens träning med ...

goda mackor med choklad och coca cola ! yeeeeij så det ska vara hahah ;) men nu måste ja sova puss ! (L)
världens finaste bästa vän älskar dig samantha <3

träning träning och mer träning ! ;)

japp idag tränar ja för fullt!
först idrott en timma :D
sen gymmet , MRL träning och lite annat efter i ca en och en halv timma  ! ;)
nu fotboll och en en halv timma i nova :P

så ha det bra så länge pussar D
hjk

RSS 2.0